Gratis naar de film Before the flood op 30 mei a.s.

Wij hebben het voor elkaar gekregen dat wij de National Geographic docufilm ‘Before the flood’ van Leonardo di Caprio mogen vertonen aan een select publiek. Onze leden hebben wij uitgenodigd en van de 100 beschikbare kaarten zijn er nu nog enkele over.

Als u er ook bij wilt zijn, stuur dan een mail aan welkom@www.energiekvelsen.nl . Op=op.  Per aanvraag zijn er maximaal 2 gratis kaarten beschikbaar. Vermeld s.v.p. uw naam en eventueel die van de persoon die met u meekomt.

De film laat duidelijk zien wat de gevolgen zijn van en de verwachtingen in de toekomst rond de klimaatverandering. Dit wordt op een fascinerende en realistische manier in beeld gebracht.

Het onderwerp gaan de meesten wellicht wat uit de weg, maar we mogen het niet negeren! Juist omdat het voor ons in Nederland ‘ver van ons bed’ lijkt, zien wij dit als een mooie kans deze film te delen met Velsenaren en het belang van duurzamer denken en doen weer extra onder de aandacht te brengen. Als coöperatie doen wij zoveel mogelijk praktische duurzame acties, waarmee ieder mee kan doen en ook mee kan helpen in het vraagstuk van klimaatverandering.

Ons netwerk groeit gestaag en daarom is het mooi te vermelden dat deze avond mede mogelijk gemaakt wordt door het Witte Theater en Rigo verffabriek, een van de duurzame bedrijven in Velsen en winnaar van de IJmond Duurzaam Award 2014.

Het programma op 30 mei:

Inloop om 19.30 uur.

De film start om 20.00 uur, deze duurt circa 90 minuten en na afloop drinken we samen nog een drankje, aangeboden door Rigo verffabriek.

Er zijn 100 plaatsen beschikbaar en op=op. U als lid heeft als eerste de kans er bij te zijn.

De trailer van de film is te zien op YouTube