UITNODIGING: 20 maart – ga in gesprek met een energiecoach en informatie over zonnepanelen

Een dag voordat de lente officieel begint hebben we weer een ledenavond op het programma gezet en wel op 20 maart 2024! Ben je erbij?

Aanmelden i.v.m. de organisatie graag via administratie@energiekvelsen.nl

Dit keer is het ook prima bij de avond te zijn als je niet lid bent van Energiek Velsen; wij willen graag meer mensen enthousiasmeren en met onze energiecoaches in contact brengen.

Want we hebben weer een leuk programma, zie hieronder. En we kunnen de avond op een speciale lokatie houden; t.w. het toekomstige nieuwe Pieter Vermeulenmuseum.

De afgelopen keren waren de avonden druk bezocht en hopen dit keer ook weer op een mooie opkomst. We merken dat avonden als deze naast het delen van kennis ook een mooie sociale aangelegenheid zijn. We verzorgen ook dit keer uiteraard koffie en thee vooraf en een drankje na afloop.

PROGRAMMA:

Inloop: vanaf 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Einde avond rond 21.30 uur

1. Spreker Jos Schrover

We beginnen met een verhaal / presentatie van Jos Schrover, een van onze leden. Hij heeft zelf zonnepanelen aangelegd op zijn huis en vanuit zijn werkervaring kan hij ook veel vertellen over onder meer de werking van panelen, ontwikkeling, soorten panelen etc. Jos is gepensioneerd, heeft lang bij ECN in Putten gewerkt en heeft veel kennis.

2. Ga een kwartier aan tafel met een energiecoach

Er zullen diverse tafels staan met energiecoaches eraan. Wil je een gesprek met een energiecoach laat het ons dan weten. Gesprekken al naar gelang het aantal aanmeldingen zullen circa 10-15 minuten zijn.

Wil je een gesprek? Geef dat s.v.p. aan bij de aanmelding.

TIP: Hoe beter je bent voorbereid met een gerichte vraag, of vragen, hoe efficiënter een gesprek kan zijn.

WAAR:
Pieter Vermeulenmuseum nieuwe locatie
Doorneberglaan 29,
1974 ND IJmuiden