Tip: 4 en 5 juni: Appelparade in Lisserbroek

Appelparade 2017 uitgebouwd tot groen feestje

De Appelparade die jaarlijks op de Olmenhorst in Lisserbroek plaatsvindt, wordt vanaf dit jaar omgebouwd tot hét groene voorjaarsfeestje in de randstad. Met eerlijke producten, afvalscheiding, natuurlijk spelen, muziek en theater. Slow down en relax is het motto op 4 en 5 juni. Het festival met meer dan zestig stands en tientallen activiteiten is voor alle leeftijden en perfect voor ouders met kinderen.

Slow bike wedstrijd
Dit komt tot uiting in de slow bike wedstrijd, in de wedstrijd paalzitten, in de diverse massages en in de Balinese schoonheidsceremonie met biologische producten. Daarbij is er biologisch eten, fair trade kleding en schminken voor het goede doel: kinder kanker genezing. Ook kunnen mensen kennis maken met de nieuwe, eerlijke, live dating app Halloooo.

Feestje voor de wereld
De nieuwe organisatoren Jan Paul Reij en Tjitske Ypma vinden het een eer de Appelparade te mogen organiseren. Tjitske: “We bouwen de Appelparade de komende jaren uit tot een feestje voor jezelf en voor de wereld. Net zoals we PuurFair op 17 september in de Westergasfabriek in Amsterdam groen organiseren.”

Entree
In tegenstelling tot de laatste twee jaar is er entree: € 5 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Tjitske: “Bij een eerlijk festival hoort ook een eerlijke beloning voor de bandjes en medewerkers. Ook bieden we meer gratis activiteiten aan dan voorgaande jaren. Zoals de skelters en de slow bike wedstrijd.” www.appelparade.nl